Eng hoor zo’n online salarisadministratie!

Home/Salarisadministratie/Eng hoor zo’n online salarisadministratie!

Eng hoor zo’n online salarisadministratie!

We leven anno 2017 nagenoeg volledig digitaal.  We bankieren online, velen zelfs enkel via hun mobiel.  Maar ook al onze data, onze CRM-systemen, de boekhouding, je e-mail, alles staat in de Cloud.   Een salarisadministratie bevat natuurlijk enorm veel persoonlijke informatie, zeker als je ook de HR gegevens hier registreert.

Beveiliging van gegevens is daarom erg belangrijk, het Onlinesalariskantoor neemt deze beveiliging bijzonder serieus.   We werken daarom met de HR- en Salarissoftware van Nmbrs – gecertificeerd met ISAE 3402 TYPE II – en deze voldoet aan de strengste beveiligingseisen, de gegevensopslag is door Nmbrs ondergebracht bij Uniserver, met ISO 20.000 en 27.001 certificeringen, waarvan het datacentrum natuurlijk in Nederland ligt.

Om te kunnen inloggen in het portal wordt je e-mail adres je gebruikersnaam.  Je ontvangt de eerste keer een activatie mail met daarin een link om een door jezelf te bedenken wachtwoord in te stellen.  Daarnaast word je gevraagd om een 4-cijferige pincode te bedenken wanneer je voor de eerste keer inlogt, we noemen dit 2-weg verificatie.

Elke keer dat je inlogt wordt er door de software gecontroleerd of het IP-adres van waar je probeert in te loggen bekend is voor de gebruikte combinatie van gebruikersnaam (e-mail adres) en wachtwoord.  Is dit niet het geval dan krijg je een e-mail met daarin een link om het IP-adres (van waar je op dat moment verbinding met internet hebt) te bevestigen en toe te voegen aan de database.

By | 2017-06-12T09:49:02+00:00 juni 12th, 2017|
Contact T 040 842 1635 Heb je al gekeken naar de
Verzenden