Integratie, ja dat kan zeker met de salarissoftware van het onlinesalariskantoor

Home/Salarisadministratie/Integratie, ja dat kan zeker met de salarissoftware van het onlinesalariskantoor

Integratie, ja dat kan zeker met de salarissoftware van het onlinesalariskantoor

Door gebruik te maken van verschillende cloud software voor bijvoorbeeld je boekhouding en je salarisadministratie maar ook tijdregistratie enz. heb je de mogelijkheid tot het koppelen van deze webapps middels webhooks of API’s.

  • Bespaar tijd
  • Voorkom fouten
  • Verdeel de activiteiten

Voorkom fouten door volledig geautomatiseerde koppelingen tussen je boekhoudsysteem, de salarisadministratie maar ook je tijdregistratiesysteem.  Systemen zoals Twinfield, Yuki of Exact kunnen door middel van een koppeling de maandelijkse journaalposten automatisch boeken vanuit Nmbrs de online salarissoftware waar het onlinesalariskantoor de salarisadministratie mee verwerkt.   Maar ook de gewerkte uren door je medewerkers kunnen eenvoudig worden ingelezen met handige koppelingen met een systeem als Bedrijfsrooster of Dyflexis.

By | 2017-06-12T09:48:19+00:00 juni 12th, 2017|
Contact T 040 842 1635 Heb je al gekeken naar de
Verzenden