Digitaal wijzigingen doorvoeren

Home/Functionaliteiten overzicht/Digitaal wijzigingen doorvoeren
Digitaal wijzigingen doorvoeren 2017-08-24T13:07:45+00:00

Alles verloopt via een handig online portaal.

Alles verloopt via een handig online portaal, eenvoudige webformulieren wijzen je de weg door de mutaties heen.  Salarisadministrateurs van Onlinesalariskantoor controleren dit nog en dan kan het verwerkt worden. Zo simpel!

Middels super handige webformulieren de mutaties aanleveren, deze formulieren bevatten diverse validaties zoals een check op het BSN of de IBAN.  Daarnaast is er een mogelijkheid om tussentijds op te slaan, want zit je net midden in een mutatie kom je erachter dat je niet alle gegevens tot je beschikking hebt of er komt een belangrijk telefoontje door.

Opgave nieuwe medewerker

Doorgeven overige wijzigingen (door bedrijf)

Opgave variabelen zoals bonus of extra gewerkte uren, dit formulier kan eenvoudig worden uitgebreid of er kunnen meerdere versies beschikbaar worden gesteld.

Doorgeven wijzigingen (door medewerker)

Ook je medewerkers kunnen via een webformulier wijzigingen doorgeven, want waarom niet je medewerker zijn eigen adres of bank rekening nummer laten wijzigen, maar ook een wijziging in de loonheffingskorting. Vervolgens zorgt de workflowmanager ervoor dat de mutatie eerst nog ter beoordeling bij de manager of de werkgever terecht komt en tenslotte zullen wij, het Onlinesalariskantoor, nog een laatste controle uitvoeren.

Medewerker selecteert eenvoudig het juiste formulier, de duidelijke omschrijvingen spreken voor zich.

Gratis Nmbrs ESS app

Declaraties indienen, bonnetjes uploaden, dit kan ook via de handige gratis Nmbrs ESS app.  Wijziging van de loonheffingskorting doorgeven, de medewerker ziet direct wat de huidige instelling is, kan aangeven per welke periode en krijgt vervolgens een uitleg.

Daarna klikt hij op download verklaring en een keurig vooringevuld formulier in pdf, handtekening erop en inscannen en toevoegem aan het webformulier. De bijlagen die werknemers toevoegen worden automatisch ook toegevoegd aan de documenten in het digitaal dossier van het bedrijf en van de medewerker.

Contact T 040 842 1635 Heb je al gekeken naar de
Verzenden