Salarisrapportages en aangiftes

Home/Functionaliteiten overzicht/Salarisrapportages en aangiftes
Salarisrapportages en aangiftes 2017-08-24T10:12:08+00:00

Altijd toegang.

Online heb je altijd toegang tot de salaris rapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters. Maar ook allerlei HR rapportages.

Per kalenderjaar zie je duidelijk per periode een map met daarin de salarisdocumenten.  De documenten kun je online raadplegen maar natuurlijk ook downloaden in verschillende formaten zoals pdf, text en xls.

Salarisdocumenten

Het is zeer eenvoudig om in te stellen welke documenten je wilt gebruiken en dus zichtbaar moeten zijn, de documenten die je niet nodig hebt verberg je gewoon.

Natuurlijk zijn ook de loonaangiften per loonaangifte op te vragen, te downloaden naar pdf en zelfs kun je het xml bestand, dat wat feitelijk is ingestuurd, downloaden.

Ter illustratie, hier is de status niet verzonden omdat dit een demo bedrijf betreft.

Ditzelfde geldt voor de pensioenaangifte, voor onder andere de detailhandel is er een gratis koppeling beschikbaar waardoor er nooit meer een pensioenaangifte vergeten kan worden ingestuurd. Super makkelijk!

Naast de salarisdocumenten genereert het systeem ook allerlei praktische HR rapportages waardoor je nog meer grip op je organisatie kunt houden, immers, meten is weten!

Contact T 040 842 1635 Heb je al gekeken naar de
Verzenden