Hoe werkt het? 2020-02-08T23:01:00+00:00

de salarisadministratie zelf doen met de zekerheid van uitbesteden.

Het Onlinesalariskantoor werkt volgens een uniek concept en is het enige kantoor in Nederland dat jouw salarisadministratie volledig geautomatiseerd verwerkt.

Mutaties voor de salarisadministratie komen altijd via jou, de werkgever, nooit vanuit degene die de salarisadministratie verwerkt. Die mutaties moeten dus door jou verzameld worden en dan doorgegeven aan je salariskantoor. 

maar waarom dan niet diezelfde mutaties direct ingeven in plaats van door te geven aan het salariskantoor?

Je krijgt toegang tot de online salarissoftware van het Onlinesalariskantoor de mutaties lever je via handige online formulieren aan.  We maken daarvoor gebruik van het HR platform eveHRyday. Wij richten jouw omgeving natuurlijk eerst voor je in, zodat je over de juiste loon- en urencodes beschikt en zodat de juiste pensioenregelingen worden toegepast.

Op een vaste dag van elke maand wordt automatisch de verloning opgestart, hiervan krijg je dan per e-mail een bericht zodat je precies weet wanneer de salarisdocumenten beschikbaar zijn.

Je kunt dan vervolgens het SEPA betaalbestand downloaden die je eenvoudig kunt inlezen bij jouw bank, de salarissen nooit meer foutief of te laat betaald.

Daarnaast staan er allerlei rapportages direct online tot je beschikking, waar ook ter wereld en 24/7.  De loonjournaalposten laten we natuurlijk automatisch inlezen in je boekhoudsoftware of die van jouw accountant en uiteraard worden de medewerkers automatisch op de hoogte gebracht wanneer de loonstroken beschikbaar staan.

Natuurlijk wordt ook de loonaangifte automatisch naar de Belastingdienst verzonden en krijg je een e-mail waarin het te betalen bedrag aan loonheffing inclusief het betalingskenmerk zijn opgenomen.  Ook de pensioenaangifte kan automatisch worden verstuurd.

Wat kost de online salarisadministratie bij Onlinesalariskantoor?

Doordat we de back-office hebben geautomatiseerd en jijzelf een deel van het werk doet, kunnen wij de kosten voor overhead laag houden en daar laten we jouw, de werkgever, van mee profiteren natuurlijk.

Voor elke verloonde medewerker betaal je een vast bedrag per periode. Deze factuur wordt telkens na afloop van de verloningsperiode verstuurd.  Heb je bijvoorbeeld een aantal oproepkrachten die in een bepaalde periode niet zijn verloond dan worden die ook niet in rekening gebracht voor die periode, wel zo eerlijk.

Voor slechts 14 euro per periode per verloonde medewerker is je salarisadministratie op orde.  Naast de salarisadministratie bieden wij ook online support maar dat zit natuurlijk gewoon inbegrepen in dit super scherpe tarief.

Jij bepaalt dus zelf wanneer de verloning moet draaien. Wij zetten die datum voor je vast, zodat je daar niet aan hoeft te denken en je kunt tot de dag daarvoor mutaties invoeren in het online salarissysteem van het Onlinesalariskantoor.  Elke mutatie kun je ook direct, vóórdat de verloning is gedaan, online controleren. Zo maak je geen fouten meer en tegelijkertijd wordt er altijd tijdig en correct verloond.

Zijn er nog verborgen kosten?

Nee, we zijn daar heel duidelijk in.

Opstarten en inrichten van je persoonlijke omgeving doen we vanaf €85 maar we zullen dit voor aanvang met je bespreken indien we reden zien hogere opstart kosten te rekenen.   Dit bedrag is gebaseerd op het opstarten van wat kleinere bedrijven, tot 5 medewerkers.

Voor advisering, je kan namelijk bij ons ook terecht voor adviezen op salaris vaktechnisch gebied, rekenen we 85 euro per uur.

Wil je hulp bij het bepalen of deze oplossing bij jou past en heb je 30 minuten die je daarvoor vrij wilt maken?

Mooi, maak dan nu gebruik van deze gratis service van het OnlinesalariskantoorBoek direct 30 minuten en we lopen samen met jou door het salarisprogramma van het Onlinesalariskantoor en we bespreken ook meteen welke zaken voor jouw organisatie super belangrijk zijn.

Gratis keuzehulp

Onlinesalariskantoor is een onderdeel van WePayroll.

Onlinesalariskantoor is als onderdeel van WePayroll speciaal ontwikkeld voor bedrijven die zelf de salarisadministratie willen en kunnen doen maar die wel een stukje zekerheid zoeken.  WePayroll is een full service salariskantoor met een sterke focus op service en kwaliteit.

Het voeren van een salarisadministratie wordt vaak erg onderschat. Onlinesalariskantoor is daarom niet geschikt voor bedrijven welke vallen onder de werkingssfeer van een CAO of voor bedrijven groter dan 20 werknemers. Valt je bedrijf onder de werkingssfeer van een CAO dan zorgen wij natuurlijk dat je voldoet aan alle voorwaarden maar om die kwaliteit te bieden en risico’s te voorkomen zijn we genoodzaakt om een aangepaste dienstverlening aan te bieden, we noemen dit volledige uitbesteding.  Neem voor meer informatie svp contact met ons op.

hoe kan ik starten?

Je kunt je eenvoudig aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen.

Wij vragen om een aantal gegevens en dan kunnen we direct aan de slag. We zullen vervolgens contact met je opnemen om de de verdere opstart en inrichting te starten.

Wil je gewoon liever volledig uitbesteden? 

Dat kan natuurlijk ook, neem hiervoor contact met ons op. Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

duidelijk, ik meld me direct aan!

Aanmelden
Contact T 040 842 1635 Heb je al gekeken naar de
Verzenden